Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

"Ιστορία ζωολογικού κήπου" του 'Εντουαρντ Αλμπυ

Απο την ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝΟΥ ‘’ΘΕΑΤΡΟΠΟΙΕΙΟ’’


Φωτογραφία του Βαγγελης Βελαλοπουλος.

Συνεχίζονται οι παραστάσεις, από την θεατρική ομάδα Τήνου "Θεατροποιείο", για σήμερα 11/3 και αύριο Δευτέρα 12/3, αλλά και για την επόμενη εβδομάδα 16, 17, 18, 19 Μαρτίου, στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο τους στην Παλλάδα, (ξυλουργείο Μανέλα) , με το θεατρικό έργο του 'Εντουαρντ Άλμπυ "Ιστορία Ζωολογικού Κήπου".

Η "Ιστορία Ζωολογικού Κήπου" είναι ένας διάλογος που διεξάγεται στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Πήτερ και τον Τζέρρυ. Είναι η τυχαία συνάντηση δύο ανθρώπων διαφορετικής τάξης, που ξεκινά ως μια απλή καθημερινή συνομιλία και καταλήγει μέσα από κλιμακούμενη ένταση σε ένα δραματικό φινάλε. Στο έργο αυτό ο συγγραφέας αγγίζει σκληρά θέματα όπως η αποξένωση, η μοναξιά, η έλλειψη επικοινωνίας και οι κοινωνικές ανισότητες. Πρόκειται για το πρώτο θεατρικό έργο του Αμερικανού δραματουργού Έντουαρντ Άμπυ, που τον έκανε αμέσως γνωστό στο παγκόσμιο θεατρικό γίγνεσθαι και έχει ανέβει έκτοτε από πολλούς θιάσους σε όλο τον κόσμο, παραμένοντας επίκαιρο μέχρι και σήμερα.

Η ώρα έναρξης των παραστάσεων είναι προγραμματισμένη για τις 21.00 και η γενική είσοδος είναι στα 6 Ευρώ.
Λόγω του ιδιαίτερα περιορισμένου αριθμού θέσεων, και για την αποφυγή τυχών ταλαιπωρίας,  η είσοδος θα γίνεται μόνο μετά από τηλεφωνική κράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου