Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Στο πλευρό του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και ο δήμος Τήνου

Αποτέλεσμα εικόνας για πελετιδησ    Στο πλευρό του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, τάσσεται,  ομόφωνα, το  Δημοτικό συμβούλιο  Τήνου, σε έκτακτη συνεδρίασή του,  το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου με ψήφισμα που εξέδωσε σχετικά, ζητώντας να σταματήσει η δίωξή του.   Ο Κώστας Πελετίδης παραπέμπεται σε δίκη, σήμερα, 13 Φλεβάρη ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Δικάζεται γιατί, υλοποιώντας και αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δε διευκόλυνε τη δράση της Χρυσής Αυγής.
 Το ψήφισμα του δήμου Τήνου είναι το ακόλουθο:

"Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου αναφορικά με την παραπομπή σε δίκη του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στις 13 Φεβρουαρίου, ο οποίος διώκεται ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και δικάζεται γιατί, υλοποιώντας και αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης δεν διευκόλυνε δράσεις της οργάνωσης, θεωρεί ότι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική πράξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ως παράβαση καθήκοντος. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου, ζητά ομόφωνα να σταματήσει η δίωξη του δημάρχου Πατρέων καθώς και αξιώνει από την κυβέρνηση και τις αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες να αναλάβουν προς αυτήν την κατεύθυνση ανάλογες πρωτοβουλίες".

Ανάλογα ψηφίσματα εξέδωσαν το ένα μετά το άλλο δημοτικά συμβούλια δεκάδων δήμων της χώρας καθώς και η ΚΕΔΕ, ζητώντας να σταματήσει η δίωξη του Πελετίδη.

Όλη η απόφαση  εδώ: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου