Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Κοινό Τηνίων: Παραίτηση δημοτικής συμβούλου



Τετάρτη, 27 Απρίλη 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραίτηση Δημοτικής Συμβούλου

Η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Κοινό Τηνίων», στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, είχε υποστηρίξει την αναγκαιότητα της εναλλαγής των εκλεγμένων μελών της στο δημοτικό συμβούλιο, εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερη δημοκρατία με περισσότερες φωνές και λιγότερο «επαγγελματίες» δημοτικούς συμβούλους.

Είχαμε τότε, συναποφασίσει, η εναλλαγή να γίνεται ανά 20 μήνες, έτσι ώστε οι τρεις πρώτοι να εκπροσωπήσουν την δημοτική μας κίνηση, εκ περιτροπής, στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι πρώτοι είκοσι μήνες συμπληρώνονται στο τέλος Απριλίου.

Έτσι λοιπόν, η πρώτη δημοτική μας σύμβουλος, Μαρούλα Αλβέρτη, στο δημοτικό συμβούλιο της 20ης Απριλίου, δήλωσε ότι στο τέλος του μήνα παραιτείται, παραχωρώντας την θέση της στον πρώτο επιλαχόντα Δημοτικό Σύμβουλο (Κουσουνάδη Πέτρο του Νικολάου) ο οποίος με την σειρά του έπειτα από 20 μήνες θα παραιτηθεί επίσης δίνοντας την θέση του στον επόμενο (Βιδάλη Ιωάννη του Ιωσήφ).

Είπε μεταξύ άλλων η κυρία Αλβέρτη:

“Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στο Δημοτικό Συμβούλιο πιστεύω ότι σεβάστηκα τον κανονισμό λειτουργίας του καθώς και τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους και προσπάθησα να εκπροσωπήσω όσο καλύτερα μπορούσα τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Πάνω από όλα όμως εξέφρασα απόψεις και πρότεινα ιδέες οι οποίες ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς της ομάδας του «Κοινού Τηνίων» και όχι προσωπικές. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και ο επόμενος Δημοτικός Σύμβουλος που θα εκπροσωπήσει το «Κοινό Τηνίων» λειτουργώντας σύμφωνα με τις αρχές της δημοτικής μας κίνησης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου