Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μπράβο στους Συριανούς!


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επεισόδια έγιναν στην Σύρο, στις εκδηλώσεις παρουσία του προέδρου της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για τον εορτασμό του πολιούχου τους Αγίου Νικολάου και την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη Ερμούπολης. Οι Συριανοί, χαλάσαν την σούπα τόσο του δημάρχου τους που επέλεξε να τίμηση το Παυλόπουλο όσο και του Δωροθέου που τον κάλεσε στις εορταστικές εκδηλώσεις. ( Αλήθεια πόσο κόστισε η όλη φιλοξενία και ποιος την πλήρωσε;). Για μια ακόμα φορά μας βάλανε τα γυαλιά την ίδια στιγμή που εμείς ανεχόμαστε να σουλατσάρουν στην Τήνο από τον Δωρόθεο και τους καλεσμένους του μέχρι τα φιντάνια τους βουλευτές της χρυσής αυγής.  

5 σχόλια:

  1. στις 19 φεβρουαρίου θα πάρει τη σκυτάλη η τήνος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χειρότερα από τους υποψήφιους βουλευτές που ξεροστάλιαζαν για να πάρουν μία υπουργική θέση νόμιζα πως δεν έχω. Κι όμως τελικά έχω: τους δεκάδες υποψηφίους δεσποτάδες που έχουν μουλιάσει στην ουρά για να γίνουν κάτι που άλλοι τους υποσχέθηκαν και άλλοι που ελπίζουν ότι θα τους υποσχεθούν. Προσθέστε και τους μισούς ήδη δεσποτάδες που τους καρφώθηκε να γίνουν σρχιδεσποτάδες "αρχιεπισκοποι" ( Είναι γνωστό ότι στην ιεραρχία οι μισοί δεσποτάδες φωνάζουν τους άλλους μισούς με γυναικεία ονόματα, αλλά ο δεσπότης των Καλαβρύτων ξεροβήχει αδιάφορα...την προστατευόμενη του πολυκανδριώτη την έχει έχει βοηθό Επίσκοπο) Ο ελλιποβαρής ποκανδρίώτης έχει βάλει πλώρη να γίνει αρχιτσοπανα στην Αθήνα, αλλά έχει άλλους μάγκες..παράδειγμα θα κάνει στην άκρη ο Καλαμάτας καθηγητής πανεπιστήμιου, πατριώτης και φίλος του Πάκη.... Μην τους κρατάτε άλλο στην αίθουσα αναμονής δεσποτάδες και δέσποινες.... Είναι πιο φρόνιμο γι’ αυτούς να συνειδητοποιήσουν πως η μόνη πόρτα που θα δουν δεν είναι εκείνη που οδηγεί στον αρχιερατικό θρόνο, αλλά στην έξοδο κινδύνου... βλαχαδερά ανόητα καθάρματα πάρτε χαμπάρι τα πρόβατα ξύπνησαν έγιναν κατσίκια δεν πιάνονται..
    ο νεωκόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αυτό το μίσος το έχει στο φούλ ο γλοιώδης στους ανωτέρους του και εκδικητικός σκληρά στους κατωτέρους του επιχώριος δεσπότης.. Όταν διακρίνει ελεύθερα άτομα τα αντιμετωπίζει ζηλόφθονα... Προσέξτε τον είναι κακός πολύ κακός..όλο στα δικαστήρια είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το μυαλό του πολυκανδριώτη και φανερού είναι πολύ χυδαίο. φυλαχτείτε και από τους δύο... ταδε έφη συνάδελφος σήμερα και έγραψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΟΣΤΗΣΕ 9000 ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΜΑΡΤΙΝΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή