Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Προβληματισμός ο περιορισμένος Πλουραλισμός...

Παρά την κριτική που κάνουμε συχνά στα διάφορα Τηνιακά μέσα ενημέρωσης από εδώ, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι σημαντική η δουλειά που γίνεται (με καθόλου έως ελάχιστο οικονομικό όφελος).
 
Δυστυχώς λοιπόν ήρθε η ώρα να διαπιστώσουμε πόσο πιο περιορισμένη είναι η ροή πληροφορίας πλέον στον "κυβερνοχώρο"  του νησιού τους τελευταίους μήνες.
Από την μια η παύση λειτουργίας των thnianews και από την άλλη η αλλαγή της σελίδας tiniaki.gr σε συνδρομητικό ενημερωτικό site έχουν περιορίσει τις επιλογές αλλά και τον άτυπο ανταγωνισμό μεταξύ τους στην μεταφοράς της είδησης.

 
Δεν λέμε ότι χάνεται η πληροφορία. Ο καθένας μπορεί να αναζητήσει στο διαδίκτυο και να βρει σχεδόν τα πάντα. Απλά έχει μειωθεί η ροή της πληροφορίας προς τους μέσους χρήστες. Κι αν κάποιοι ισχυριστούν πως ενδεχομένως να είναι καλύτερη η κατάσταση όπου ο αναγνώστης αναζητά αυτό που θέλει και δεν πέφτει στην παγίδα να διαβάζει ότι του σερβίρουν, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ως δεδομένο ότι περιορίστηκαν σίγουρα οι διαφορετικές οπτικές των διαθέσιμων πηγών μεταφοράς της είδησης.

Συμπληρωματικά στην παραπάνω κατάσταση, θα πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι δεν υπάρχει εδώ και χρόνια τοπική εφημερίδα (ειδησεογραφικού χαρακτήρα ή έστω γνώμης).

Σίγουρα λοιπόν μεγαλώνει το κενό και μαζί το περιθώριο για μια νέα προσπάθεια που θα πρέπει να το καλύψει στοχεύοντας όχι τόσο στην αναπαραγωγή αλλά στην πρωτογενή παραγωγή θεμάτων. Σίγουρα οι οικονομικοί παράγοντες δεν ευνοούν προς την κατεύθυνση αυτή αλλά θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε αυτά τα εγχειρήματα όχι ως ατομικές επιχειρήσεις αλλά ως μια καλή ευκαιρία συνεργασίας μιας ομάδας.

17 σχόλια:

  1. Παιδιά υπάρχει το Τήνος Today που ειναι ενα αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης.
    Μπορώ να πω οτι είναι ίσως το καλύτερο που εχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια.

    Φιλικά
    Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κ. Αλέξανδρε, μας έπεισες.... χαχαχαχα καλο και αυτό. το άλλο με το Τοτο το ξέρεις? πόσο αξιόπιστο είναι και πόσο καλύτερο? μας δουλεύεις? μέχρι πριν στήριζε άλλον.... και τώρα στηρίζει άλλο. αυτή είναι η αξιοπιστία???
      Φιλικά
      Μήτσος

      Διαγραφή
    2. προφανώς ο ανώνυμος 23 Οκτωβρίου 2014 - 11:06 μ.μ. το έγραψε κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, γιατί ακούγεται λίγο εγωιστικό το σχόλιο του κ. Αλέξανδρου. Καλό σαιτ είναι δε λέω αλλά όχι και το καλύτερο που έχει εμφανιστεί.... όσο για το σχόλιο που έκανε ο ιδιοκτήτης του προαναφερόμενου σάιτ στο προσωπικό του facebook δείχνει ότι δεν την αντέχει την κριτική....

      Διαγραφή
    3. κ. Ανώνυμε τις 24ης Οκτωβρίου, είμαι 23 χρονών λετε να μην αντέχω την κριτική; άλλο σπέκουλα και άλλο κριτική.

      Το να σχολιάζετε εδώ όλοι σας ανώνυμα είναι εύκολο. Γιατί δεν βάζετε το όνομα σας και το επιθετο σας;

      Διαγραφή
  2. ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Η ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΗΚΕ...ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΣΤΟ ΞΕΜΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΕΚΙΑ ΤΩΝ ΚΡΟΝΤΗΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΕΞΟΔΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΚΑΠΑΡΗΣ ΣΤΗ ΠΟΤΑΜΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ(ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ).ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΞΑΝΕΜΟ Η ΤΟ THNOS TODAY ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ.ΑΣ ΜΗ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΣΔΟΕ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΛΠ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ.

    ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ξεκινήσω με την προεκλογική δημοσκόπηση. Ούτε στο καφενείο το κάναμε ούτε πουθενά αλλού. Οι αναγνώστες ψήφιζαν.

      Τι εννοείται ότι μας χρηματοδοτούν τα πάγια έξοδα μας; Δεν θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑ να μου πλήρωσε τίποτα. Αν ξέρετε παρακαλώ ενημερώστε με για να το μάθω κι εγώ.

      Διαγραφή
    2. τις διαφημισεις εννοω.αυτες που βαζετε για μαγαζια διαφορων επιχειρησεων.προκυπτουν καποια εσοδα.εχουν κοπει παραστατικα απο εσας προσ αυτους για παροχη υπηρεσιων?καλο θα ηταν να κανετε μια εναρξη στη ΔΟΥ ΣΥΡΟΥ.οσο για την αντικειμενικοτητα ειναι σαν αυτη των αθλητικων εφημεριδων.το γκαλοπ το προεκλογικο για την δημιουργια εντυπωσεων προς συγκεκριμενη κατευθυνση καλως εγινε και κακως το ανεφερα οπως καλως κανανε συγκεκριμενοι αντιδημαρχοι και συνδραμανε οικονομικα καποιεσ πολλες φορες για τη λειτουργια και την βιωσιμοτητα του tinos today.δεν κατηγορω την κινηση αυτη.καλως εγινε αλλα καποιοι αλλοι-τινιακι gr-εκαναν εναρξη στην εφορια.εγιναν οπωσ αναφερθηκε πιο πανω...συνδρομητικοι.ετσι επελεξαν για συγκεκριμενους λογους που δεν γνωριζω.αλλα απο αντικειμενικοτητα στο πολιτικο επιπεδο εκατερωθεν των προαναφερθεντων ηλεκτρονικων εφημεριδων σας παραπεμπω στον χαιρετισμο μου...

      καληνυχτα

      Διαγραφή
    3. Θα σταθώ στο κομμάτι που αφορά το site μου και όχι αυτό της "Τηνιακής"

      Τι εννοείτε λέγοντας: "καλως κανανε συγκεκριμενοι αντιδημαρχοι και συνδραμανε οικονομικα καποιεσ πολλες φορες για τη λειτουργια και την βιωσιμοτητα του tinos today"

      Έχετε αποδείξεις γι'αυτά που λέτε;

      Επίσης δεν ξέραμε ότι το να προβάλουμε τοπικές επιχειρήσεις ΔΩΡΕΑΝ είναι κακό.

      Διαγραφή
    4. αν θεωρεισ φιλε μου οτι το να συνδραμουν οικονομικα καποιοι που τυγχανουν να ειναι συμπολιτες σου πρωτα και πρωην αντιδημαρχοι του νησιου για την βιωσιμοτητα μιας ηλεκτρονικης εφημεριδας οτι ειναι επιλειψιμο τοτε φτανουμε στο αρχικο μασ θεμα την αντικειμενικοτητα που σημαινει απλα οτι οταν καποιοσ σου εδωσε καποιο χρηματικο ποσο για ενισχυση και καλυψη εξοδων φυσικο ειναι και εσυ να του φερθηκες γεναιοδωρα μεσα απο το ηλεκτρονικο σου μμε.επισης δε νομιζω να εγινε ΔΩΡΕΑΝ η προβολη των οποιων μαγαζιων.ισως μια φορα ισως δυο.οχι και συνεχεια.οσο για το θεμα των αποδειξεων ειναι σιγουρα δυσκολο να κοπουνε οταν δεν εχεισ μπλοκ παροχησ υπηρεσιων.συνεπως μη μου αναφερεις για την ΔΩΡΕΑΝ προβολη επιχειρησεων τη στιγμη που καποιοι συνδραμαν οικονομικα(δε μασ ενδιαφερει αν ειναι αντιδημαρχοι η επιτηδευματιες αντε για να ησυχασουμε απο το πια εκλογικο κοματι).οσο για τισ αποδειξεισ συγνωμη φιλε .αποδειξεις οπως καταλαβες δε θα ψαξω να βρω...εσυ πρεπει μαλλον να τις κοψεις.

      Διαγραφή
    5. Μπορείς να ρωτήσεις τις επιχειρήσεις αν ζήτησα κάποιο αντάλλαγμα(χρηματικό ή μη).

      Δεν χρειάστηκα κανενός τα λεφτά εξάλλου το να αγοράσεις ενα domain κοστίζει 40€ τα δυο χρόνια δεν είναι ποσό που δεν μπορεί να το αντέξει η τσέπη μου. Η διαπλοκή είναι για άλλα ΜΜΕ όχι για το Τηνος Today.

      Παρόλα αυτά επαναλαμβάνω, ΑΝ γνωρίζεις ότι κάποιος με χρηματοδότησε να μου το πεις για να το μάθω κι εγώ.

      Διαγραφή
    6. Αυτές τις μέρες έχει γίνει θέμα συζήτησης το παρόν θέμα με αντιπαραθέσεις ανωνύμων και επωνύμων.

      Φυσικά και ως Φωνή της Τήνου δεν αναφερόμαστε κάπου ως σχόλιο εμφανές αλλά θα σταθώ στο σημείο : "ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΣΔΟΕ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΛΠ."

      Έχω να πω τα εξής :

      Η Φωνή της Τήνου ΔΕΝ ΠΉΡΕ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ απο κανένα και αν βλέπετε 6 καρτάκια καταστημάτων που παίζουν σε ένα σημείο στα δεξιά του μπλοκ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
      Το ένα είναι του αδερφού μου, το άλλο μιας πολύ καλής παιδικής μου φίλης, και τα άλλα 3 είναι φίλοι μου. Το 6ο, όταν ξεκίνησαν την εργασία τους στη Σύρο και μου έγινε αίτημα φιλίας στο facebook, θεώρησα ότι είναι καλό να υπάρχει ένα τηλέφωνο για διεκπεραιώσεις στη Σύρο που πάνε τόσοι συμπατριώτες μας για τις υποθέσεις τους. ΕΣΟΔΑ "0" Λοιπόν.

      Οι δε διαφημίσεις της google δεν είναι δικές μου αλλά είναι του μπλόκερ που μου φτιάχνει το μπλοκ καθώς ότι χρειάζομαι το φτιάχνει δωρεάν και θεώρησα λοιπόν ότι το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω ήταν να του βάλω το κωδικό του στις διαφημίσεις αυτές, οπότε και από κει δεν παίρνω ούτε σέντς. Όσο αφορά τις προεκλογικές διαφημίσεις ΔΕΝ έβαλα καμία και ο λόγος που δεν έβαλα ήταν για να κρατήσω ουδέτερη σχέση διότι δεν ήθελα να εξαρτάμε από κανένα και θεωρώ, χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, ότι το πετυχαίνω και προσπαθώ να κρατάω ουδέτερη σχέση, αξιόπιστη και αντικειμενική.

      Τώρα όσο αφορά το σκέλος τις κάλυψης θεμάτων, αν μπορώ να πάω κάπου θα πάω να το καλύψω, όσο αφορά το οικονομικό σκέλος, όσο μπορώ να την κρατήσω χωρίς χρήματα θα την κρατήσω. Αν δεν μπορώ, προτιμώ να την κλείσω παρά να εξαρτάμε και να μην μπορώ να κάνω αυτό που κατά την δική μου κρίση είναι το σωστό.

      Δεν απολογούμαι αλλά δεν μπορώ να ακούω συνέχεια πράγματα που τουλάχιστον για μένα ΔΕΝ ισχύουν. Και για την ιστορία, όταν έβγαζα παλιότερα μια εφημερίδα την περίοδο 1990 - 1998 οι λόγοι που την είχα σταματήσει τότε ήταν οικονομικοί και τότε είχαν βρεθεί άτομα συγκεκριμένου χώρου να με βοηθήσουν, όμως προτίμησα να την σταματήσω παρά να υποστηριχτώ και να κάνω αυτό που θέλουν οι άλλοι και όχι εγώ, οπότε και τώρα αν έρθει αυτή η ώρα, το ίδιο θα πράξω. Οπότε από την στιγμή που δεν βγάζω ούτε 1 ευρώ, ούτε διαφημίσεις παίρνω, ποιος ο λόγος να κάνω έναρξη στην εφορία?

      Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία, Φωνή της Τήνου, Μάριος Φώσκολος.

      Διαγραφή
    7. πολυ απολογια πεφτει ρε παιδια.αλλα αυτο το δωρεαν παρα παειοπως και να εχει το πραγμα επειδη πολυ κουβεντα εγινε με παραπανω αναγνωστες αν μπορειτε και κρατατε μια ηλεκτρονικη εφημεριδα εισαστε για μενα αξιοι γιατι αυτη η δουλεια προυποθετει χρονο πανω απο ολα αλλα και διαφορα εξοδα(πχ μετακινησης που αναφερει καποιος αλλος παραπανω)οποτε συνεχιστε ωραια αυτο που κανετε με το κεφι και την ορεξη που σας διακρινει και δινετε πληροφορηση παντος επιστητου για τα δρωμενα του νησιου.καποια αλλα παιδια εκαναν προσπαθειες με μπλογκσποτ η διαφορες ηλεκτρονικες σελιδες αλλα για διαφορους λογους τα αφησαν στη μεση.εγω θελω να συμφωνησω και να τονισω μονο στο θεμα που αναφερανε και αλλοι αυτο της αντικειμενικοτητας μιας ηλεκτρονικης εφημεριδας και σε αυτο πρεπει να επιμεινετε οι συντακτες.

      Κομεσσαριος Αλεξανδρος

      Διαγραφή
    8. γιατί να μην είναι αλήθεια δηλαδή αυτό που λένε? γιατί κρίνεται πάντα με βάση το χρήμα? εσείς που βάζετε πάνω από όλα το χρήμα και κρίνεται και τους άλλους έτσι μάθετέ ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν κάνουν πράγματα μόνο και μόνο για το χρήμα. σάμπως όλο το καλοκαίρι που προμοτάρουν τις εκδηλώσεις συλλόγων ή του καθενός ακούνε κανένα ευχαριστώ? ο κάθε ένας στέλνει το κοντό του και το μακρύ του, τους λένε ένα ευχαριστώ? βγάζουν δελτία τύπου κάμποσοι, ευχαριστούν τους πάντες και τους το στέλνουν να το βάλουν στη σελίδα τους, βρέθηκε κανείς να πει ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά? θέλει χρόνο, δουλειά χρήμα και γερά στομάχια, αν έχουν την λόξα και το κάνουν μπράβο τους.... όλα τα μπλοκ που υπάρχουν κάνουν πολύ ωραία δουλειά, δεν θα μπω στο τρυπάκι ποιο είναι καλύτερο, ο κάθε αναγνώστης το προτιμάει για δικούς του λόγους που είναι σεβαστοί και δεν κρίνονται, πάντως μπράβο σε όλα τα παιδιά, στα τήνια, στο τήνος today στο ξάνεμο στην φωνή της τήνου στην τηνιακή αλλά και σε όλα τα άλλα μπλοκ που υπάρχουν στο νησί και που μας ενημερώνουν. το κάθε ένα έχει το κόσμο του πιστεύω όλα τα άλλα είναι μικρότητες.

      Διαγραφή
  3. Αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας...

    Ίδια θα βλέπουμε τα ΜΜΕ απ΄όπου κι΄αν ειναι, είτε στο μικρό χωριό, είτε στο μεγάλο χωριό που λέγεται Ελλάδα.

    Πού έγινε η έρευνα, ποιός πλήρωνε ποιανού τα εισιτήρια, είναι σωστο να γίνεται έτσι; ναι είναι! όχι δεν είναι!
    Γιατί έγραψες για τούτο και δεν έγραψες για κείνο;
    Έβαλες το άρθρο του τάδε πάνω απ το δικό μου!
    Δε γενήκαν 'ετσι τα πράματα, μα έτσι είναι η αλήθεια!
    Έβαλες τη διαφήμιση του ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ-ΚΟΚΚΙΝΟΥ πάνω απ΄τη δικιά μου!
    Με είδες και δε μου μίλησες, πέρασες και δε χαιρέτησες!

    Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΛΑ, και ο Θεοτόκης τάπε όλα για τις κλειστές κοινωνίες, τις κλειστές στο μυαλό και τί τους συμβαίνει, πώς πεθαίνουν αργά και σταθερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά δεν βαρεθήκατε να βγάζετε χολή συνέχεια; σε αυτό τον τόπο τίποτα δεν είναι σωστό; όλα είναι ανάποδα και λάθος;Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά ασχολείστε με τα ΠΑΙΔΙΑ τα οποία κάνουν μια "δουλειά-χομπι" που ΑΛΛΟΙ δεν ειναι ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ..

    Συμφωνώ με τον Όφιο τα ΜΜΕ θα τα βλέπουμε ίδια ... ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν μας είπες όμως ανώνυμε ποιοι είναι οι "ΆΞΙΟΙ" και ποιοι είναι οι ΑΝΆΞΙΟΙ? το ξέχασες το φιλικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα Τήνια NEWS, δεν τα κλείσαμε... απλά δεν μπορούμε να πληρώνουμε το .gr μιας και δεν έχουμε πηγή εσόδων, και έγινε επαναφορά σε .blogspot.gr!! Τώρα όπως έχω ξανα αναφέρει και παλαιότερα, και μιλώντας μόνο για τα Τήνια NEWS, μπορώ να πω εκ μέρους και του Βαγγέλη και του Γιάννη, πως ότι κάναμε το κάναμε (και το κάνουμε) γιατί αγαπάμε αυτό το νησί και επειδή μας άρεσε το όλο σκηνικό. Όπως - και το σημαντικό - το κάνουμε από χόμπι... Ποτέ δεν είπαμε πως ενδιαφερόμαστε επαγγελματικά να γίνουμε δημοσιογράφοι. Και στο ιστορικό του blog μας, εκτός τις καταπληκτικές φωτογραφίες του Βαγγέλη και κάποια πολύ ωραία άρθρα, τα περισσότερα είναι copy paste από emails που μας στέλνουν.

    Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως αφήσαμε αυτό το διάστημα το blog μας γιατί, πρώτον είχαμε τις δουλειές μας και δεν είχαμε χρόνο για να αφιερώσουμε έστω σε μια ανάρτηση και δεύτερον ο λιγοστός χρόνος που είχαμε για να ανεβάσουμε κάτι, δεν θα μας ικανοποιούσε γιατί, γι αυτό το τσάμπα που κάνουμε (και δεν έχουμε παράπονο που δεν παίρνουμε χρήματα) ακούμε πολλά και διάφορα! (σε σχέση με το ξεκίνημα του blog που "γουστάραμε" να το κάνουμε)

    Και για τέλος ο Όφιος είναι απ' όλες τις πλευρές σωστός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή