Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Κοινό Τηνίων: 5η Ανοικτή συγκέντρωση της δημοτικής κίνησης στο Φαλατάδο


Η δημοτική κίνηση "ΚΟΙΝΟ ΤΗΝΙΩΝ"  
συνεχίζει την επεξεργασία προγράμματος,
συζητά προτάσεις και απόψεις,
ανοικτά και δημόσια.
Το Σάββατο 15/03/2014, στις 18.00
στο Δημοτικό Σχολείο Φαλατάδου


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμοι αλκοολικοί έχουμε γίνει όλοι εδώ κάτω στα σχόλια του Ξάνεμου όμως θα ήθελα πραγματικά να έχω μια απάντηση η οποία θα είναι επώνιμη και δημόσια . Πριν μερικές μέρες με πλησίασε άτομο που ανήκει στο χώρο του Σύριζα Τήνου και ουσιαστικά με καλούσε να συμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του .Η αλήθεια είναι πως ή κατάλαβα λάθος ή κατάλαβα πως το Κοινό Τηνίων και το Σύριζα ήταν και είναι ένα . Επειδή γράφετε πως είστε εκτός από κομματικές εξαρτήσεις απαντήστε μου το Κοινό Τηνίων είναι ίδιο με την δημοτική κίνηση του Σύριζα που στήνετε από γνωστό και μη εξαιραιτέο συμπολίτη μας ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φίλε ανώνυμε που μας ζητάς επώνυμη και δημόσια απάντηση.

      Ονομάζομαι Γιάννης Βιδάλης (Μπελεγρίνος) και είμαι τόσο συνδιαχειριστής του Ξάνεμου όσο και μέλος της δημοτικής κίνησης "Κοινό Τηνίων". Αυτό βέβαια δεν με νομιμοποιεί να απαντώ εκ μέρους κανενός. Αλλά μπορώ να απαντήσω δίνοντάς σου την συνολική εικόνα.

      Δεν γνωρίζω ποιος σε πλησίασε. Η προσπάθεια όμως της δημοτικής κίνησης "Κοινό Τηνίων" είναι από την πρώτη στιγμή ανοικτή και δημόσια. Στην προσπάθεια έχουν συνταχθεί πολίτες του νησιού και μέχρι τώρα δεν υπήρξε καμία προσπάθεια "κομματικού περιορισμού". Κάθε άλλο μάλιστα, τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη συνέλευση, ανοικτά και δημόσια, τέθηκε το θέμα "καπελώματος" από πολιτικούς χώρους και απαντήθηκε οριστικά. Όχι από κάποιο μέλος της δημοτικής κίνησης αλλά από το σύνολό της συνέλευσης με παρεμβάσεις και τοποθετήσεις από την μεγάλη πλειοψηφία των παρόντων.
      Κλείνοντας, ξαναθυμίζω πως από την διακήρυξή της η δημοτική κίνηση είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες που αποδέχονται τις βασικές αρχές όπως αυτές ψηφίστηκαν στην δεύτερη συνέλευσή της.
      Κανένας συμπερασματικά δεν εξαιρέθηκε ποτέ από την διαδικασία.

      Η δημοτική κίνηση "Κοινό Τηνίων" δεν ανήκει ούτε ως πρωτοβουλία, ούτε και ως συνέχεια σε κάποια τοπική κομματική οργάνωση. Μόνο με την παρουσία σου στην επόμενη ολομέλεια θα μπορέσεις να το διαπιστώσεις.

      Επειδή στην μικρή μας κοινωνία τέτοιου είδους σχόλια μπορεί να θεωρηθεί πως υποκινούνται από σκοπιμότητα σε καλώ να πάρεις μέρος στις διαδικασίες της δημοτικής κίνησης "Κοινό Τηνίων" και να επανέλθεις με σχόλιο για τις πραγματικές εντυπώσεις και όχι αυτές της παραφιλολογίας.

      Τέλος, κάθε συμπολίτης μας έχει την δυνατότητα να στήσει ψηφοδέλτιο και αυτό είναι τόσο δικαίωμα όσο και υποχρέωση. Δεν αποτελεί λόγο κριτικής. Η δημοτική κίνηση "Κοινό Τηνίων" έχει όμως από την πρώτη στιγμή επιλέξει τον δρόμο της δημόσιας και ανοικτής διαβούλευσης όλου του συνδυασμού και του προγράμματος. Αυτό θα πρέπει σίγουρα να την ξεχωρίζει από κάθε άλλη προσπάθεια που γίνεται αποκλεισμένη από την κοινωνία και ιδιωτικά!

      Ευχαριστώ και καλό βράδυ

      Διαγραφή