Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Απεργία καθηγητών δευτεροβάθμιας- πρόσκληση στους γονείς και τους μαθητές.

Άγγιξε και στην Τήνο το απόλυτο, η συμμετοχή την πρώτη μέρα της απεργίας των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στους περίπου 70 καθηγητές στο Γυμνάσιο, ΕΠΑΛ και γενικό Λύκειο Τήνου, οι πληροφορίες λένε ότι μόνο ένας καθηγητής πήγε στο γυμνάσιο, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι έκανε και μάθημα.



Ακόμα, οι σύλλογοι των καθηγητών και των τριών σχολείων, προσκαλούν τους μαθητές τους και τους γονείς την  Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013, στις  19:00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Λύκειο, για να ενημερώσουν για τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί και πρόκειται να συντελεστούν ακόμα, στην δημόσια παιδεία και οι οποίες έχουν οδηγήσει τους εκπαιδευτικούς στις απεργιακές κινητοποιήσεις. 

Παιδεία δίχως αύριο! 


6 σχόλια:

  1. όχι στη διάλυση της παιδείας
    όχι στις απολύσεις
    όχι στην ιδιωτικοποίηση της τεχνικής εκπαίδευσης
    Ανατροπή της πολιτικής
    Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.
    Σε πιο από τα παραπάνω διαφωνούσατε κύριοι της ΔΕ το ΠΙΙΕΤ και διατάξατε την απομάκρυνσή του πανώ των καθηγητών από την εξέδρα;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παλι τα ιδια!!! συριζαιοι τρωγεστε με τα ρουχα σας.Σημερα εχει συγκεντρωση στον Αγγελο ή σε αλλο ταχυφαγειο? καλη συνεχεια στις διακοπες σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θρασυδειλία και ειρωνεία.

      Αυτά είναι τα όπλα στη φαρέτρα σου ανώνυμε των 8:10.

      Έτσι έμαθες να υπερασπίζεσαι τις πολιτικές που σε συμφέρουν.

      Οι μέρες της αφθονίας σου είναι μετρημένες.

      Διαγραφή
  3. Επώνυμε των 2:55 μ.μ. Οι μέρες τις αφθονίας μου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί( αν και ποτέ δεν υπήρχαν όπως τις εννοείς) και μαζί θα περάσουν και έχει περάσει σε πολύ κόσμο ακόμα.Αλλά δεν κερδίζεται κάτι χαβελεδιάζοντας μπροστά σε ένα πάγγο από καφέδες και νερά...τέτοια διαμαρτυρία γινόνταν όλα τα χρόνια.
    Αλλά μην περιμένεις να αλλάξουν και πόλλα πράγματα όταν για πρόεδρος της διδασκαλικής ομοσπονδίας εινα ο Χ.Κόκκινος παιδί του κομματικού σωλήνα της Ν.Δ. και όλοι οι συνδυκαλιστες ειναι τσιράκια του Τσίπρα και όργανα του ΠΑΜΕ. Μην μπένεις στο τρυπάκι οτι όλοι ειναι βολεμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Ήσουν κάποια στιγμή μαζί μας για να μπορείς να πεις αν "χαβελεδιάζουμε" ή όχι;

      2. Έχεις κάποιον συγκεκριμένο τρόπο στο μυαλό σου αντί αυτού που προσπαθούμε εμείς;

      3. Είναι τυχαίο που κάνεις σαφείς αναφορές σε Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, και ΚΚΕ και όχι στο ΠΑΣΟΚ;

      4. Τι σε εμποδίζει να πεις το όνομά σου;

      Διαγραφή
  4. Και ξαφνικά, η παιδεία έγινε υπόθεση όλων μας , μιας και θίγονται τα συμφέροντα των δασκάλων και καθηγητών.Τους έβαλαν επιτέλους να δουλέψουν και ξεσηκώθηκαν και έκλεισαν τα σχολεία.Τόσα χρόνια με τις 8-10 ώρες εβδομαδιαίως,τους 3 μήνες διακοπές και τους καλοπληρωμένους (14)μισθούς δεν υπήρχε πρόβήμα στην παιδεία.........Ε ρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή