Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΑΣ



Τελευταία ένα αισχρό κειμενάκι που μιλάει για τον «ρατσισμό» εναντίον των Ελλήνων κυκλοφορεί πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ιστολόγια του διαδικτύου. Φιγουράρει στους τοίχους των αυτοαποκαλούμενων πατριωτών και μαζεύει likes και κοινοποιήσεις. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο τέτοιες υπερβολικές, γκαιμπελικές τεχνικές προπαγάνδας να μην περνάνε ούτε την πιο απλή διαδικασία κρίσης πριν αναπαραχθούν. Ακολουθεί το κείμενο όπως αλιεύτηκε και μια προσπάθεια λογικής απόδειξης του παραλογισμού του στα σημεία.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 360 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 580....
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ 5 ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΔΩΡΕΑΝ..
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ...
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ 50 ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ 43% ΑΠΟ ΤΟ 20ΑΡΙΚΟ...
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ..
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΠΟΤΕ...

ΟΑΕΔ: Τα επιδόματα που δίνει ο ΟΑΕΔ βασίζονται σε κάποια συγκεκριμένα κριτήρια όπως οι μέρες εργασίας τα τελευταία δύο χρόνια, αν το επίδομα δίνεται για δεύτερη φορά, ο αριθμός των μελών της οικογένειας κλπ (μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ). Εννοείται πως κανένα κριτήριο δεν είναι φυλετικό. Επιπλέον από τα επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔπροκύπτει πως μόνο ένα ποσοστό της τάξης του 7-8% των ανέργων είναι αλλοδαποί οπότε ακόμη κι αν όλοι οι αλλοδαποί εξαφανιζόταν με μιας θα γλιτώναμε μόνο ένα αντίστοιχο ποσοστό χρημάτων.
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Καταρχήν προς το παρόν πληρώνουμε όλοι 5 ευρώ για την εισαγωγή μας και όχι 25. Το μέτρο αυτό λέγεται ότι θα ισχύσει από το 2014. Επιπλέον η εισαγωγή παράνομου μετανάστη σε νοσοκομείο μπορεί να γίνει δωρεάν μόνο αν πρόκειται για επείγον περιστατικό ή για νοσήματα όπως το AIDS, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση ακόμη υποχρεούται το νοσοκομείο να ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές. Υπάρχουν καταγγελίες για εισαγωγές αλλοδαπών που βαφτίζονται επείγοντα περιστατικά, οι οποίες προφανώς επαφίενται στην επαγγελματική ευθύνη των γιατρών να μην ασχολούνται με το χρώμα, το φύλο, την καταγωγή και τα νομιμοποιητικά έγγραφα οιουδήποτε ανθρώπου ζητά εξέταση και νοσηλεία.
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: Δεν είναι ανάγκη να επισημανθεί ξανά ότι δεν υπάρχουν φυλετικά κριτήρια κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς, αξίζει όμως να διευκρινιστεί ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία τα παιδιά αλλοδαπών αποτελούν μόνο το 1,5% του συνόλου στους παιδικούς σταθμούς της Ελλάδας.
ΦΑΝΑΡΙΑ: Σε εποχές καλύτερες από αυτή, έζησα στην πρωτεύουσα και οδηγούσα αυτοκίνητο επί 2-3 χρόνια αντιμετωπίζοντας το λυπηρό φαινόμενο των ανθρώπων που ζητιανεύουν ένα κέρμα καθαρίζοντας τα τζάμια των αυτοκινήτων. Στην καλύτερη περίπτωση θυμάμαι, από τα 5-6 αυτοκίνητα που περνούσε σε κάθε φανάρι μόνο ένα έβαζε τελικά το χέρι στην τσέπη. Πολλές φορές όλοι ανοίγαμε τους υαλοκαθαριστήρες για να διώξουμε τον «επισκέπτη». Αν υποθέσουμε ότι το κόκκινο ανάβει κάθε 2,5 λεπτά περίπου τότε έχουμε 24 κόκκινα την ώρα. Εκτιμώντας πως ένα αμάξι κάθε δύο – τρία κόκκινα πλήρωνε κατά μέσο όρο 50 λεπτά έχουμε περίπου 4.80 € την ώρα. Έτσι τις τότε «καλές» εποχές που δεν μας ένοιαζε να δώσουμε και 50 λεπτά στον καημένο τον πακιστανό, έπρεπε κάποιος να είναι 10 ώρες στον δρόμο να καθαρίζει τζάμια για να βγάλει τα 50€ αφορολόγητα. Φαντάζομαι πως οι οδηγοί τώρα έχουν γίνει πιο «σφιχτοί».
ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: Είναι περιττό να σημειωθεί ότι οι ίδιοι άνθρωποι που κάνουν συγκεντρώσεις για τους αδικοχαμένους αλλοδαπούς που δολοφονήθηκαν σε ρατσιστικές επιθέσεις και δεν είναι απλά πεθαμένοι, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που διαμαρτύρονται για την πολιτική η οποία οδηγεί στις αυτοκτονίες συμπολιτών μας, που σημειωτέον δεν είναι πάντα Έλληνες. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που αγωνίζονται για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ: Όταν η αποκαλούμενη «αγάπη για την πατρίδα» ποδοπατά με την γυαλισμένη της αρβύλα την αγάπη για την δημοκρατία, την ελευθερία και τον άνθρωπο τότε οι σωστές λέξεις για να την περιγράψεις είναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΝΑΖΙΣΜΟΣ και ΦΑΣΙΣΜΟΣ.


Αναρτήθηκε από Πέτρος Κουσουνάδης στο: enas1983



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου