Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ευκαιρία να παρακινηθούμε!





 Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ 


Πάρος, 21/01/2012



Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου, καλεί τους Πολίτες της Πάρου και της Αντιπάρου, να συμμετέχουν στη Κινητοποίηση των Φορέων και των Δήμων  των 2 Νησιών μας , και να παρευρεθούν μαζικά στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ την  ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013, για να παραδώσουμε, μαζικά και αγωνιστικά τις 5000 υπογραφές των Παριανών και Αντιπαριωτών Πολιτών, και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα:

• Επάνδρωση με Μόνιμους Γιατρούς και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Κέντρου  Υγείας Πάρου.
• Τοποθέτηση διασωστών στο τοπικό ΕΚΑΒ.
• Δημόσια και Δωρεάν περίθαλψη για όλους.  

Η Οργανωμένη και Μαζική Συμμετοχή μας στη Συγκέντρωση της Αθήνας, ας είναι η απάντηση μας, ενάντια στα σχέδια τους για την ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση και διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η κοινωνία της Πάρου και της Αντιπάρου, ενωμένη θα αντιμετωπίσει τις πολιτικές υποβάθμισης της ζωής μας στα Νησιά.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ.
ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.


Σχόλιο από το Ξάνεμο:
Ευχαριστούμε την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου για αυτή την τόσο ζωτική δράση, ελπίζοντας πως θα αποτελέσει μέσω πίεσης. Καλούμε κι εμείς με την σειρά μας όσους Τηνιακούς πολίτες έχουν την δυνατότητα να συμπαρασταθούν στον λαό της Πάρου για τον αγώνα τους στις 4 Φλεβάρη. Η Τήνος αντιμετωπίζει κοινά προβλήματα και είναι μια καλή ευκαιρία να παρακινηθούμε από την δράση αυτή και να ξεκινήσουμε κι εμείς, έστω και καθυστερημένα την δική μας προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου