Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΣΟΚ 38 ετών (όσο και ο Τσίπρας...)


 Τα 38 του χρόνια κλείνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ και θα τα γιορτάσει στο Μουσείο Μπενάκη επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι πια ένα μουσειακό κόμμα. Από την επικήδεια τελετή θα απουσιάσουν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ γιατί άλλα έχουν ραντεβού με τον ψυχίατρό τους, άλλα ετοιμάζουν τη διαφυγή τους στο εξωτερικό και άλλα είναι στη φυλακή.

Στο γενέθλιο μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ δεν θα παραστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος που βρίσκεται ήδη στη φυλακή, για να προετοιμάσει το έδαφος για τους υπόλοιπους.

Έγιναν προσπάθειες να πάρει μια τετράωρη άδεια ο Άκης -ώστε να παραστεί στην εκδήλωση ως ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος και να εκφραστεί το όλον ΠΑΣΟΚ- αλλά τελικά θα μιλήσει ξεβράκωτος από το Skype, ενώ οι σύντροφοί του, θέλοντας να του εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους που δεν έχει αρχίσει ακόμα να τους καρφώνει στον ανακριτή, σκέφτονται να του κάνουν έκπληξη και να πάνε στον Κορυδαλλό να τραγουδήσουν κάτω από το κελί του το «Τον φυλακίσαμε τον ήλιο, καλημέρα, Άκη, καλημέρα».

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Κώστας Σημίτης, για να υπενθυμίσει σε όλους πως είναι ζωντανός, αφού τον ξέχασαν πια ακόμα και οι νταβατζήδες της διαπλοκής που καταρρέουν και έχει πάρει φωτιά ο κώλος τους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μάλλον δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση επειδή τον έχουν προειδοποιήσει να μην πολυσυχνάζει στη χώρα γιατί, όταν θα σκάσει το κανόνι, είναι πολύ πιθανό να του βάλουν το κανό μαζί με το κουπί εκεί που ξέρει.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα παρουσιάσει τους επτά άξονες της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ μετά θάνατον και ο πράσινος ήλιος του κόμματος θα αποκτήσει ξανά επτά ακτίνες -αντί για εννιά-, σε μια προσπάθεια να περάσει το μήνυμα στους πολίτες πως ο ήλιος κάνει κακό στο δέρμα και όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές.

Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν φόβοι πως στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι γιος του Ανδρέα Παπανδρέου από την παράνομη σχέση του με την 3η του Σεπτέμβρη.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν πως μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να είναι 38 ετών -όσο δηλαδή και το ΠΑΣΟΚ- αλλά δεν είναι γιος του Ανδρέα Παπανδρέου και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός πως δεν έχει καράφλα.

(Έχω γράψει ξανά πως το ΠΑΣΟΚ ήταν -δυστυχώς- το μέτρο των δυνατοτήτων μας. Το ΠΑΣΟΚ ήταν η χώρα. Θεός σχωρέστο κι αυτό κι εμάς.)

πηγή: πιτσιρίκος


ΥΓ: Τελικά τίνος είναι η 3η Σεπτεμβρίου;   
         βλέπε περσινή ανάρτηση http://xanemo.blogspot.gr/2011/09/3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου