Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Απειλεί ευθέως με «τάγματα εφόδου»


Τους έπεσε βαριά η δημοκρατία εκεί στα «καλόπαιδα» της Χρυσής Αυγής, και είπαν να βγάλουν το φασισμό και τον ναζισμό τους φόρα παρτίδα.

Διαβάσαμε πρώτα ότι κράτησαν για πάρτι τους τα βουλευτικά αυτοκίνητα που λέει θα έδιναν σε πολύτεκνες οικογένειες.

Μετά πιασαν τους διορισμούς στη βουλή μετακλητών υπαλλήλων.
Φυσικά τέτοιες πρακτικές τις είχαν αποκηρύξει μετά βδελυγμίας.
Στο ενδιάμεσο και συνεχώς, έσπασαν στο ξύλο και καμπόσους φουκαράδες μετανάστες.

Μετά ήρθε η σειρά της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ  Βασιλικής Κατριβάνου, επικεφαλής αντιπροσωπίας που πήγε στη Βουλή να καταθέσει ψήφισμα , να δεχτεί τις «περιποιήσεις» του χρυσαυγίτη, κατ΄ ευφημισμόν, συναδέλφου της, χωρίς να νοιάζει τον άνανδρο αν το θύμα του είναι γυναίκα.

Χθες, Σάββατο, ο αρχηγός τους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο απειλώντας ευθέως με «τάγματα εφόδου» και λέγοντας: «Να ξέρουν ότι δεν αισθανόμαστε καλά μέσα στο Κοινοβούλιο. Αισθανόμαστε άβολα, αισθανόμαστε μια σιχασιά και μια αηδία. Εάν θέλουν, μπορούμε να το εγκαταλείψουμε ανά πάσα στιγμή και να βγούμε στους δρόμους»,  «Θα δούνε τότε τι σημαίνει Χρυσή Αυγή και πόσα απίδια βγάζει ο σάκος, θα δούνε τι σημαίνει τάγματα εφόδου».

Ο φασίστας Μιχαλολιάκος συνέχισε τις ακραίες του απειλές λέγοντας: «Αλλιώς πρέπει να δοθεί ο αγώνας -και να είστε βέβαιοι ότι, όταν έρθει η ώρα, θα δοθεί ο αγώνας».

Τέτοιες δηλώσεις που ευθέως βάλουν κατά του πολιτεύματος θα έπρεπε να έθεταν εκτός νόμου τα κόμματα που της κάμουν και τούς φυσικούς αυτουργούς τους «στο απόσπασμα» για να χρησιμοποιήσουμε μια φράση τους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου