Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Το €υρѽμπ⓪ρντ€λο, η τσ@τσ@, ο ντ@β@τζής και ο μπράβος!


 

Το €υρѽμπ⓪ρντ€λο πάει για κλείσιμο, η τσ@τσ@ και ο ντ@β@τζής αλλάζουν συνεχώς τις π⓪υτ@ν€ς αλλά οι πελάτες αποφεύγουν το μαγαζί μιας και ξέμειναν από ρευστό. 

Το μαγαζί γωνία έγινε χαμαιτυπείο, οι τοκογλύφοι δεν ρίχνουν χρήμα στην αγορά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φέρουν πόρνες πολυτελείας. Έπεσε σύρμα από τα υπερατλαντικά ξαδέλφια ότι το €υρѽμπ⓪ρντ€λο πάει και κλείσιμο και ο γαλαζοαίματος μέτοχος αποχωρεί οικειοθελώς αν και...
κάποιοι νομίζουν ότι οι ιδιοκτήτες του έδειξαν την έξοδο και ο μπράβος τον έβγαλε έξω σηκωτό.

Και αφού το μαγαζί δεν πάει καλά με της οδηγίες της International αρχιτσ@τσ@ς έβγαλαν τις π⓪υτ@ν€ς να κάνουν πιάτσα στο πεζοδρόμιο για να μαζέψουν ότι ψιλό κυκλοφορεί. Μόλις οι ντ@β@τζήδες τα πάρουν και αυτά θα αφήσουν μόνη της την κάθε ανωμαλιάρα που δεν θα τους φέρνει χρήμα  να τα βγάλει πέρα μόνη της. Αυτοί θα έχουν ήσυχες τις συνειδήσεις τους αφού έκαναν το καθήκον τους και την έμαθαν πως να επιζεί κάνοντας πεζοδρόμιο. Τώρα αν θα τα καταφέρει, είναι πλέον δικό της θέμα.

Υ.Γ.: Το €υρѽμπ⓪ρντ€λο αποτελείται από 27 μέλη κυρίως από π⓪υτ@ν€ς, την τσ@τσ@, τον ντ@β@τζή και τον γαλαζοαίματο μέτοχο. Tα υπερατλαντικά ξαδέλφια δεν χρειάζονται διευκρίνηση, είναι προφανές ποιούς εννοούμε. Ο μπράβος είναι extra.
Η International αρχιτσ@τσ@ είναι διευθύντρια σε διεθνή οργανισμό.

Απο το:   greki-gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου