Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

1η μέρα στο σχολείο


Η νέα σχολική χρονιά άρχισε σήμερα. Με πολλά και μεγάλα λόγια. Με πολύ ψευτιά και υποκρισία. Η πολιτεία με τους εκπροσώπους της, υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, παπάδες , όλοι με έναν «καλό» λόγο για την μαθητιώσα νεολαία, τους αυριανούς «πελάτες» τους. Η κοινωνία ζητώντας να υπερβάλουν εαυτούς , «για το καλό τους». Χωρίς βιβλία και καθηγητές, με κακοπληρωμένους καθηγητές με την ρετσινιά των τεμπέληδων δημόσιων υπαλλήλων που «φταίνε» για τα κακό της χώρας. Μιας χώρας ερείπιο που διώχνει τα παιδιά της . Με αβέβαιο και παρόν και μέλλον.
Εμείς οι «μεγάλοι» αντί πολλών κούφιων λόγων οφείλουμε μια συγνώμη. Μια ειλικρινή συγνώμη σ΄ αυτά τα παιδιά για τα σημερινά μας χάλια, αλλά και με την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον που σας αξίζει, ένα μέλλον που με τον εγωισμό και την ανοησία μας σας κλέψαμε.
Καλή σχολική  χρονιά με υπομονή, επιμονή και σταθερότητα στους στόχους σας.
Και σας αφιερώνουμε το πιο κάτω τραγουδάκι:
http://youtu.be/fZP--HIiYsg

1 σχόλιο:

  1. Αφού τ CD αντικατέστησαν τα βιβλία, δεν θα υπάρχουν καθηγητές αλλά dj's, τα σχολεία θα γίνουν κλαμπ και αντί για προσευχή θα ακούμε ένα remix του πάτερ ημών! Επακόλουθο ήταν να ακυρωθούν οι πανελλήνιες κ στη θέση τους θα υπάρχουν οντισιόν με κριτή τον Ηλία Ψινάκη!κ ο καλύτερος μαθητής θα βραβεύεται στο ΑΡΙΩΝ κ το cd τ θα γινεται πλατινιενο...!!!
    Με εκτίμηση το Υπουργείο Παιδείας που μετονομάστηκε σε "Ελλάδα έχεις ταλέντο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή