Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ρήγας κερνά, Τάκης πίνει.



Ημερίδα με τον βαρυσήμαντο τίτλο:"Σχεδιάζοντας το μέλλον των Ευρωπαϊκών Νησιών: Προκλήσεις - Νέες Στρατηγικές" διοργάνωσε το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας σε συνεργασία με το δήμο Τήνου, στην Τήνο την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού. Στο συνέδριο εκτός από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Παναγιώτη Ρήγα, με ευθύνη του οποίου οργανώθηκε το Συνέδριο και της  Υφυπουργού κα Ε. Τσουρή, συμμετείχαν, Έλληνες Ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Κοινοτικών Οργανισμών, ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης νοτίου Αιγαίου, πανεπιστημιακοί, αυτοδιοικητικοί, ευρωπαίοι εκπρόσωποι περιοχών από νησιωτικές περιοχές της Ε.Ε.
«Ξέχασαν» να καλέσουν όμως, τόσο τις άλλες παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου όσο και διάφορους άλλους εμπλεκόμενους φορείς.
Αν ήταν άλλες εποχές τόσο ο Ρήγας όσο και ο Κροντηράς θα μας είχαν πρήξει στις ανακοινώσεις τα δελτία τύπου και στις αφίσες, μην τυχόν και δεν το μάθει κάποιος.
Μετά όμως το κράξιμο από αγανακτισμένους στην Κέρκυρα σε ανάλογο συνέδριο και τον καβγά του λαοπρόβλητου υφυπουργού  Ανταγωνιστικότητας, από Σιφνιούς, να τους πάει. Και που είσαι ακόμα!

Εύλογη η αντίδραση της περιφερειακής παράταξης «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό» που διαμαρτύρονται γιατί δεν προσκλήθηκαν.

Διαβάστε την διαφωνία διαμαρτυρία τους εδώ:




3 σχόλια:

  1. Ωραία!!! Και τώρα με τί μούτρα θα εμφανιστεί ο Κροντηράς στα πανηγυράκια ???

    Αν και δεν έχουν πρόβλημα, κανένας απ΄τους δύο...Ίσως μάλιστα πιστεύουν πως υπηρετούν τον τόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι οι χοίροι ιδια μούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψυχραιμια ρε παιδια, για ποια ημεριδα λετε; Αποχαιρετιστηρια εκδηλωση του Ρηγα και της Τσουρη ηταν.Σε μια βδομαδα ο ΓΑΠ τους σχολασε! Τα συλλυπητηρια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή