Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς σχόλια...

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ..ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ . Kέιμενο που υπογράφθηκε με την τρόϊκα...!!!!!!!!!!!!!!!!

    1) Σελ.119-ΔΕΝ μπορει η ελλάδα να παρει δάνειο απο αλλο δανιστή(Κίνα-Ρωσσία) καθώς επίσης δεν μπορει να υποθυκεύσει όυτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το χρέος της...
    Γι'αυτό όταν είπε η Ρωσσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!

    2) Σελ.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
    Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
    Δηλ.μπορεί να δανειστήκαμε απο τη Γερμανία αλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!
    Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος

    3) Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1 Ησύμβαση διέπεται απο το Αγγλικό δίκαιο

    4) Σελ΄121.παραγρ.5 Το επιτόκειο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εαν έχει λήξει το δάνειο,επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

    5) Σελ 123 Η Ελλάδα εαν δεν πληρώσει κάποιο απο τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα,που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορει να εκταμειεύσει χρήματα απο το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

    6) Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5... Για να είναι νόμιμη,για να ενεργοποιηθεί κ να ησχύει η σύμβαση,δεν χρειάζεται καμιά αλλη πράξη παρα μόνον την υπογραφή του Παπακων/νου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης
    Χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοίαν της κυβέρνησης?ο υπουργός θα υπογράφει,ούτε καν ο πρωθυπουργος για να εκταμειεύεται το δάνειο?
    ούτε ψήφιση ατη βουλή ούτε καν υπογραφή αποτον πρόεδρο της δημοκρατίας,ούτε καν γνωμοδότηση!!!!

    7) Σελ 123,παράγραφος 5... Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαικής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανιστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαικό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανιστή αντίστοιχα.
    Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα διαστήριο να εκδικάσει τετοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας,αλλά απο κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλα μας δένει τα χέρια.
    Θα πρέπει να απεθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της γερμανίας,για τους Αγγλους στης Αγγλίας!!!

    Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνεφ όρον,παραιτείται απο κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχεση με την παρούσα σύμβαση.
    Όσον αφορά κατάσχεση,διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατα των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος Ούτε ο δανειολήπτης,ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία

    (**όλο το παιχνίδι γίνεται για τον ορυκτό πλούτο τις χώρας κ τα πετρέλαια**)

    ΑπάντησηΔιαγραφή